18. apríla 2018

MÓDA NIE JE LEN O PENIAZOCH!

Prezradíme vám, ako ušetriť pri nakupovaní a neprísť o celú výplatu

Nakupovanie je pre väčšinu z nás príjemne strávený čas, ktorý však dokáže poriadne prevetrať našu peňaženku. Ako si dopriať radosť z nákupov a pritom ušetriť? Prinášame vám pár tipov, vďaka ktorým vám v skrini pribudnú nové kúsky a zároveň vaša peňaženka nezaplače.

Doprajte si čas

Užite si to. Vyrazte na nákupy s kamarátkou, ktorá vám pomôže pri výbere. Ak hľadáte niečo elegantnejšie zabehnite napríklad do predajní Mango alebo Lindex.

Vydajte sa na lov

Najnovšie kolekcie sa nachádzajú väčšinou v strede predajne. Skúste preto zablúdiť do kútov a odľahlejších stojanov, kde na vás čakajú skryté poklady za skvelé ceny. Ak máte radi farby a originalitu určite si vyberiete v predajni Desigual. Ak hľadáte skôr vysokú kvalitu a americkú ležérnosť nezabudnite nakuknúť do predajne Gant.



Na topánky od CCC

Trendové topánky nemusia stáť stovky eur. Dôkazom sú tieto štýlové kúsky z CCC. Nájdete medzi nimi nízke tenisky od Sprandi alebo Puma, ale aj vyšívané sandále na podpätku. Medzi tie najkrajšie patria milé dievčenské tenisky v ružovej farbe so stuhovým šnurovaním, ikonické tenisky od Puma s charakteristickým bočným panelom, a elegantné kúsky s ramienkom a vybíjanými prvkami. Ich ceny začínajú skutočne už od niekoľko eur a bez problémov môžu konkurovať i oveľa drahším značkám. A čo by to bolo za správnu dámu, keby nemala v zálohe tiež decentné sandálky? Či už preferujete tie na vysokom podpätku alebo volíte inú otvorenú obuv, CCC sa o vás dokáže postarať i v tomto prípade. Vyšívané či vybíjané prvky alebo pracky sú in ako ešte nikdy predtým.


Zdroj: CCC

Nezabúdajte na skúšanie

Aj keď už viete odhadnúť svoju veľkosť a strih, ktorý vám sedí, predsa len každé oblečenie pred kúpou vyskúšajte. Predídete tak sklamaniam pred domácim zrkadlom. Platí to najmä o spodnej bielizni, ktorú nájdete napríklad v predajniach Calzedonia, Bepon a Intimissimi.



Vhodne sa oblečte

Pri nákupnom maratóne rátajte s tým, že sa budete pri skúšaní viackrát prezliekať. Na blúzku s miliónom gombíkov preto zabudnite a oblečte si niečo, čo viete vyzliecť ľahko a rýchlo. Po návšteve piateho obchodu túto radu určite oceníte, najmä ak sa chystáte na nákup plaviek na novú sezónu. Tie nájdete napríklad v predajniach H&M či C&A.


Zdroj: Reserved

Tááák a teraz, keď už máte dokonalý prehľad, ste určite pripravené na ten najvýhodnejší nákup. Nenechajte si ho ujsť od 19. do 22. apríla 2018 a príďte do Bory Mall obohatiť svoje šatníky a domácnosti jedinečnými kúskami! EMMA Zľavobranie vám opäť prináša super zľavy až do výšky 70 percent! Navyše tentokrát si namiesto knižky s kupónmi vystačíte s jedinou zľavovou kartou, ktorú nájdete v magazíne EMMA č. 5 alebo dostanete v Infostánku priamo v Bory Mall.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára