11. októbra 2017

Zamatové topánky a štýlové kabelky sú počas jesene povinnou výbavou. Pozrime sa na to, ktoré kúsky kúpite so zľavou.

Nové kúsky za skvelé ceny? To si dovoľ! Počas týchto jesenných dní si budete môcť vybrať nové modely za neslýchané ceny.

Obujte sa do zamatu.
Zamatové dámske „Slip on“  vo „fľaškovo“ zelenej si na prvý pohľad zamilujete. Okrem toho, že majú nadčasový strih, ich ľahko skombinujete s ďalšími kovovo lesklými detailami. Trendy dámske lodičky na prvý pohľad upútajú svojim vínovým odtieňom a originálnym dizajnom oživeným tromi remienkami s kovovou sponou.  Ak si k nim oblečiete púzdrové šaty a outfit doplníte výrazným rúžom, máte to.  Minimalistický dizajn sivých kotníkových čižiem, ktoré sa hodia úplne ku všetkému skvele doladia Váš mestský look. Dámske čižmy nad kolená Vám predĺžia nohy a vďaka nim budete aj v dave neprehliadnuteľná.  Tieto čižmy si vyložene hovoria o kombináciu s krátkymi šatami a s huňatým umelým kožúškom. Zamat je trendom sezóny a môžete ho kombinovať aj na kabelke...


Zdroj: Baťa

Kabelky - tých stále nie je dosť!
Trendová kabelka s kvetinovým vzorom doplní každú ženu a prinesie trochu romance do týchto chladnejších dní. Navyše ak je ešte vyrobená z pravej kože. Už sme spomínali, že bordová je farbou tejto sezóny a rozhodne sa objavuje aj na kabelkách rôzneho typu. Či už zvolíte „Crossbody“ kabelku alebo praktickú väčšiu kabelku, rozhodne ste in. Čierna malá aj veľká... Pre každú ženu sú nevyhnutnosťou. Strapce sú takisto hitom tejto sezóny. Po akej túžite vy?





Zdroj: Wojas

Niečo pre pánov...
Nemôžete ho dostať do obchodov? Vezmite ho do jedného, kde si vyberie hneď niekoľko jesenných modelov. Sú pohodlné, funkčné a dizajn si ho určite získa. Vysvetlite  mu, že mu zaručia komfort a príjemnú chôdzu a zároveň krásne vyniknú na nohe. Navyše sú ľahko kombinovateľné a nebudete mať problém ich doladiť k pánskemu outfitu. Vyberte mu topánky k jeho obľúbenéj volnočasovej aktivite a nebojte sa mu poradiť ani tie elegantnejšieho looku. Muž je predsa vizitkou ženy! :-)





Zdroj: Office shoes

Hurá, je tu Zľavobranie!
4 kabelky, 2 páry topánok, čižmy, kabát aj zimná bunda, čiapka, sukňa, sveter… Sen sa stane skutočnosťou! Od 12. – 15. októbra  sa môžeme všetci tešiť na parádne zľavy a dopriať si tak radosť z noviniek jesenných trendov. Čo všetko by sa vám zišlo vo vašom šatníku? Dovoľte si kúpu nových kúskov s dobrým pocitom! Zľavobranie je bližšie, než si myslíte… Originálne strihy, farby aj vzory nájdete so zľavami až do 50%. Exkluzívnu zľavovú knižku s kupónmi nájdete v magazíne EMMA č.11. Kupón na výmenu za zľavovú knižku nájdete tiež pribalený v časopise Báječná žena a Nový čas pre ženy. Prichádzajú štyri októbrové dni v znamení jesenných zliav!





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára