27. októbra 2017

Slovenské ženy sa budú opäť predvádzať: Ako budeme oslavovať 3. narodeniny Bory Mall?

Vraj sa Slovenky boja prezentovať na verejnosti? Ani náhodou! Šmakové torty, hudba, spev a zábava! Ozaj, už viete, ako sa dá prevariť z vlastnej kuchyne na televízne obrazovky a vyhrať k tomu až 500 eur?

Slovenské žienky a šikovní muži sa predvedú na oslavách tretích narodenín Bory Mall. Ich zdobiaca fantázia totiž nepozná hraníc! Do finále súťaže „Hľadáme najkrajšiu tortu“ postúpia šikovné ruky najkrajšie vyzdobených tort. Túžite sa presláviť svojimi kulinárskymi špecialitami? Príďte niečo dobré uvariť! Ak očaríte porotu, z kuchyne sa môžete dostať až na televízne obrazovky TV JOJ a ešte k tomu aj vyhrať 500€! Poďme oslavovať, poďme sa baviť! Baví nás prinášať vám stále niečo nové. Ste pripravení na Nové značky, Nové služby, Nové akcie plné zábavy? Toto všetko  nájdete u nás pod jednou strechou. Čo bude vaše Nové Naj?



Už v našich rozprávkach vedeli, že trojka je magické číslo. Čaká nás rozprávková oslava! Moderátor Junior, známe tváre TV JOJ, karaoke, kuchárska šou porotcov relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja, muzikál MAMMA MIA! z Divadla Nová scéna a nesmrteľné hity skupiny ABBA. Celý program vyvrcholí hudobným ohňostrojom.





V sobotu 11.11. budeme v Bory Mall korunovať Najkrajšiu tortu a privítame Nové značky a vy tam určite nesmiete chýbať! Za 3 roky sme stále bližšie k vám. Oslávme to spolu! Super hostia a kopec pesničiek sa postarajú o obrovskú porciu narodeninovej zábavy!










2 komentáre: