2. augusta 2017

Hľadáte dovolenku? Pohodlný online svet máte priamo „doma,“ ale v kamennej pobočke vám dajú komplexné informácie!

Slnko, voda, opaľovanie. Jedným slovom letná dovolenka. Celý rok sa na ňu tešíme, no výber zaslúženého oddychu býva často krát náročný. Neraz sa práve kvôli výberu vhodnej dovolenky na rodinnej „porade“ aj pochytíme. Možno patríte k tým šťastlivcom, ktorí majú jasno v tom, akú destináciu chcú navštíviť, v akom hoteli bývať a koľko peňazí do dovolenky investovať.  Ak nie, tak vám teraz radi poradíme ako si vybrať dovolenku nielen rýchlo, ale aj pohodlne. 
 



Na internete je všetko. Naozaj?
Či už hľadáte len ubytovanie alebo kompletný zájazd, žijeme v dobe, kedy je našim najlepším pomocníkom internet. Nenadarmo sa predsa hovorí, že všetko je na webe a nakupovanie zo svojej obývačky je predsa „easy“. A tak si sadneme za počítač a začneme hľadať. Na obrazovke sa nám objavuje jedna ponuka za druhou a my zrazu stojíme pred dilemou, ako ich vyhodnotiť či pre ktorú z nich sa rozhodnúť. Ak sa nechcete pri výbere pomýliť, odporúčame vám navštíviť kamennú pobočku niektorej z cestovných kancelárií. 



Cenná rada nad zlato
Ešte stále sa totiž nájde množstvo ľudí, ktorí idú pri výbere dovolenky „starou“ cestou a považujú výber na „nete“ za menej pohodlný, rizikový alebo neosobný. Veď nejde o malé peniaze. Navyše mnohí nedôverujú prvému dojmu, ktorý počas prehliadky ponúk na internete získajú. Preto radšej investujú do výberu dovolenky viac času a prídu do pobočky cestovnej kancelárie  porozprávať sa a poradiť s odborníkmi. Ak im poviete svoju predstavu, veľmi rýchlo vám vedia z množstva ponúk vyselektovať tie najsprávnejšie. Vaše rozhodovanie sa výrazne zjednoduší a paradoxne tak môžete ušetriť aj veľa času.


Osobná skúsenosť
On-line priestor je super na rýchle porovnanie cien bez toho, aby človek musel fyzicky navštíviť hociktorú kamennú predajňu. “V cestovnom ruchu je však najdôležitejšia práca s informáciami, ktorými pracovníci v kamenných predajniach disponujú,“ hovorí Roman Šlosár z NECKERMANN Slovakia. Skúsení odborníci totiž vedia odpovedať na vaše otázky. Ak aj majú nejasnosti,  mnohé veci vedia operatívne preveriť alebo zistiť. Úplne ideálny je prípad, ak niektorý  z konzultantov či delegátov cestovnej kancelárie na danom mieste osobne bol. Vtedy vám vie presne popísať svoju osobnú skúsenosť a vy máte takmer 100 percentnú istotu, že ste sa rozhodli správne.



Nepodceňte žiadnu maličkosť
Ak hľadáte ponuky cez internet, veľmi ľahko sa vám môže stať, že zostanete sklamaní z úrovne ubytovania alebo samotnej polohy hotela. Veď urobiť „peknú a pôsobivú“ fotografiu nie je v dnešnej dobe žiadny problém. Vy potom prídete na miesto a zistíte, že váš vysnívaný hotel sa nachádza pri rušnej hlavnej ceste. A pritom sa tomu dá jednoducho zabrániť, ak vám napríklad pracovník cestovnej kancelárie preverí polohu hotela cez google maps.  Skúsenosť a hlavne cit dobrého „travel konzultanta“ vám takto pomôže predísť viacerým nepríjemným prekvapeniam .Veď pri výbere dovolenky nie je dobré podceniť žiadnu maličkosť.  Aj drobný problém vám môže z krásnej dovolenky urobiť peklo.
 

Ľudský kontakt je stále dôležitý
V kamennej predajni vzniká priestor pre vzájomnú kooperáciu medzi predajcom a klientom, ktorý chce spoznávať svet. „Klient si tak môže nechať kvalifikovane poradiť od ľudí, ktorí toho precestovali viac. V kamenných predajniach sa navyše nevytráca ľudský kontakt. Veď aj v dnešnej digitálnej dobe je stále najviac dôležité, aby sme neprestali reálne komunikovať,“ pokračuje Roman Šlosár. „Možno to znie ako klišé,  ale vždy nás poteší, ak sa klienti vrátia z dovolenky, ktorú sme im pomohli vybrať a zastavia sa povedať nám ako výborne sa mali. To je tým najlepším ocenením našej dobre vykonanej práce,“ dodáva.


Ak nemáte jasno, kam vycestovať na dovolenku, zastavte sa v Bory Mall. Odborníci  z cestovných kancelárií  Firo tour, Neckermann, Satur alebo Magic Travel vám radi poskytnú tie najužitočnejšie informácie. Prajeme príjemný pobyt a krásnu dovolenku!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára