7. júna 2017

Aké plavky toto leto na pláž? Spoznajte plavkové trendy roka 2017

Dámy, leto klope na dvere, neponechajte nič náhode a pripravte sa na slnečné dni čo najskôr! Možno vám práve teraz pomôžeme vyriešiť každoročnú dilemu, aké plavky si kúpiť. Toto leto bude totiž poriadne „hot“ a poteší nejedno mužské oko. Poďme teda na to! 

 (foto: Calzedonia)

Aké sú teda plavkové trendy pre rok 2017? Už teraz môžeme jednoznačne povedať – bude to pestré, sexi a šokujúce. Top farbou tohto leta bude biela - niektoré renomované módne magazíny to dokonca nazvali jednoducho „nevesty na pláži.“ Pravdou však je, že biela farba opálenej pokožke na pláži poriadne pristane. „Druhá farba, ktorá je tak trošku nepochopiteľná, aspoň pre mňa na leto, sú odtiene telových farieb. Napríklad púdrová, rôzne béžovo-bronzové farby, ktoré sú splývavé,“ hovorí stylista Marian Hornyák.




Ak máte skôr svetlejšiu pleť, ktorá sa ťažšie opaľuje, nevešajte hlavu. Módni návrhári mysleli aj vás. Ponúkajú aj skutočne bláznivé či dokonca až „zúrivé“ farby. Tieto kolekcie sú inšpirované exotickou – horúcim Mexikom, Latinskou a Južnou Amerikou. Takže aj toto leto môže byť na pláži poriadne farebné. Ak sa teda odvážite a necháte sa uniesť týmito extravagandnými trendmi, nemusíte sa obávať, že  sa vám nepodarí zaujať svoje okolie. Práve naopak! Sexi krivky v kombinácii s odvážnymi vzormi a farbami lahodia každému oku.

A čo strih? Tešiť sa môžete nielen na kombináciu materiálov, ale aj na výrazné vykrojenie, jednoramienkový style a rôzne netradičné strihy. To je však len zlomok toho, čo môžete toto leto očakávať. „Plavky budú zdobiť rôzne aplikácie, brmbolce, strapce, rôzne zaujímavé úväzy, mašle, volány. Strihy sú protichodné. Na jednej strane sú veľmi zaujímavé vysoké sedy, vysoké spodné diely s krátkymi topmi . Opačným trendom sú zase jednoduché až bikini spodky a k tomu vrchy, ktoré sú až ku krku,“ opisuje letné inšpirácie Marian Hornyák.

Ďalším zaujímavým trendom je „mix and match,“ to znamená kombinácia alebo mixovanie nie rovnakých  súpravových dielov. Obrovský návrat zažívajú toto leto aj jednodielové plavky. Veľký dôraz sa bude klásť aj na to, čo máte na plavkách. „Pôjde najmä o tuniky, plášte, šatky a podobné doplnky, s ktorými sa dá urobiť outfit," radí Marián Hornyak. Ak sa chcete aj vy obliecť na pláž poriadne štýlovo, vyberte si z trendy ponuky Bory Mall obchodov ako Calzedonia, Favab, C&A, H&M, Lindex alebo Madam Podprsenka. Leto je totiž už tu!     

(foto: Calzedonia)   

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára