1. marca 2017

Oblečte sa do jarných trendov


Jar je tu čo nevidieť a my sa už nevieme dočkať, kedy vybehneme von v ľahkých bundičkách a holých členkoch. Vymeňte svoj ponurý šatník za veselý a inšpirujte sa jarnými trendami!



ATHLEISURE
Nohavice na jógu do práce, či športová podprsenka pod sako? Prečo nie! Tento trend vznikol minulý rok a úspešne prehupol aj do 2017. Ide o iné, celebritami tak obľúbené kombinovanie športových kúskov s tými na každý deň.



RUŽOVÁ
Hovorí sa, že ružová je dievčenská farba, ale nie je tomu tak, určite nie tento rok. Všetko záleží na tom, aký odtieň zvolíte a vyberiete si ten správny pre vás.



KHAKI
Khaki hraje znova prím aj túto jar, tento krát sa však neviaže výhradne na štýl safari. Tento rok uvidíte elegantné kúsky tejto farby vo veľmi kvalitných materiáloch, nezvyčajných strihoch a originálnych prevedeniach.



EXTRÉMNY RUKÁV
Čo hrá tento rok hlavnú úlohu? Rukáv! Či už nariasený, prehnane veľký alebo s vypchávkou, určite si nájdite ten svoj “statement” kúsok, s ktorým túto jar ohúrite svoje okolie.



VIAZAČKA

Po “oversized” veciach je tu opäť trend zvýrazňovania pásu! Nebojte sa siahnuť po zaujímavej “viazačke”, ktorá z vás spraví presýpacie hodiny. Je to extrémne ženské!




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára