14. októbra 2016

NENECHAJTE SI UJSŤ EMMA ZĽAVOBRANIE 13.-16.10.


Máte už svoju knižku so zľavovými kupónmi? Ešte nie? Tak rýchlo do stánkov kúpiť si nové číslo magazínu Emma alebo Pekné bývanie! Čaká vás veľa zaujímavých zliav a my sme pre vás vybrali tie najzaujímavejšie.

MÓDA
U väčšiny módnych značiek vás čaká zľava 20%, u niektorých však viac. Madam podprsenka ponúka zľavu až 30% na domáce a nočné oblečenie a v obchode Sedryk le Blanc dostanete zľavu až 50% na pánsky oblek. Toto je ideálny čas na zakúpenie horúcich jesenných vychytávok!

OBUV
Chýba vám v skrinke na topánky štýlová teplá obuv? V obchodoch Ecco, Reno, CCC, Office, Humanic a ďalších ich kúpite s 20% zľavou. Baťa vám dá zľavový kupón v hodnote 8 pri nákupe nad 39,99 € a Wojas 25 € pri kúpe nad 100 €.

ŠPORT
Ak holdujete športu, alebo sa chystáte udržať si letnú postavičku aj počas zimy, je čas dokúpiť si potrebnú výbavu. V Nike, Adidas a Intersport vás čaká 20% dole z pôvodnej ceny tovaru, v Husky outdoor & Kemp 40% na vybraný sortiment!

DOPLNKY
Kabeliek nie je nikdy dosť a preto treba využiť šancu, kedy ich kúpite lacnejšie! V Carpisa, Lara Bags a NYMPH ich nájdete s 20% zľavou. Doplnky sú korením každého outfitu, preto neváhajte skočiť do obchodov Sofia či Bijoux, kde vás čaká dokonca až 40% zľava!

ZDRAVIE A KRÁSA
Potešte sa parfumom, či obľúbeným mejkapom v predajni FAnn, Marionnaud alebo Pupa (20%) alebo si doprajte zaslúžený oddych v salóne Lara Beauty s 15% zľavou. Víkendy sú predsa na hýčkanie!

V Bory Mall vás čaká mnoho ďalších zliav - celý zoznam nájdete v knižke s kupónmi.

Tešíme sa na vás!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára