5. septembra 2016

JESEŇ BUDE PASTELOVÁ!


To, že farbami roka 2016 sú rose quarz (staroružová) a serenity (svetlomodrá) sme sa dozvedeli už koncom minulého roka. Ale to, v akej veľkej miere ovládnu tieto pastelky i jesenné kolekcie každej značky, sme veru netušili ani my!

Ak vás po výpredajoch chytila chuť nakúpiť si zopár jesenných kúskov, určite ste si pri vstupe do obchodu všimli, že v kolekciách takmer všetkých značiek prevláda púdrová ružová a svetlomodrá - farby tak nezvyčajné na jeseň. Možno sa vám bude zdať, že sa na toto ročné obdobie nehodia, opak je však pravdou! Tieto jesenné kúsky môžete s ľahkosťou nosiť ešte počas posledných teplých dní tohto leta a v pokoji ich zaradiť i do svojich jesenných outfitov a pokračovať s nimi až do zimy. 

Ako ich kombinovať?
To, že farby roka sú dve neznamená, že ich musíte nosiť spolu - v tomto prípade však môžete. Spolu vyzerajú vynikajúco a doplniť ich môžete neutrálnymi odtieňmi ako krémová či biela. Ak sú tieto farebné kombinácie príliš nežné alebo romantické, môžete ich skombinovať napríklad s čiernou, ktorá ružovej dodá rockový nádych. Vojenská zelená a bordová sú tiež kamaráti s týmto odtieňom ružovej.
Ak si neviete rady, stačí sa riadiť týmto farebným manuálom:


V Bory Mall už teraz nájdete široký výber trendy jesenných kúskov vo farbách roka:



Autor: Jana Tomas / Janatini
Foto: Pinterest, Archív značiek




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára