11. augusta 2016

NA PLÁŽ JEDINE ŠTÝLOVO

Plážové outfity nikdy neboli veľká veda. Na plavky si hodíme ľahké šaty alebo šatku a neriešime to. Prečo si ale nevziať so sebou zopár jednoduchých a zároveň štýlových outfitov vhodných k vode? Budete sa v nich cítiť ako modelka z magazínu a na fotografiách aj v realite budete vyzerať ako plážová superstar!

KAFTAN / KIMONO

Kúsok, ktorý na prvý pohľad vyzerá ako letný župan, bude váš najlepší dovolenkový kamarát. Ak chcete skryť nedokonalosti postavy a pôsobiť štíhlejšie či len tak si niečo prehodiť cez plecia a chrániť ich pred spálením, kúpte si letné kimono.

ČIPKOVANÉ ŠATY

Typ šiat, ktoré sú určené výlučne na pláž alebo k bazénu. Výnimočne sa môžu nosiť aj so šortkami, doplnené dlhým náhrdelníkom a klobúkom. Budete originálna!

VEĽKÁ ŠATKA

Najvďačnejší plážový kúsok. Omotáte si ju na sto spôsobov a stále vyzeráte skvelo. Ak k nej pridáte aj opasok a oversized okuliare, dotiahnete to k dokonalosti.

DLHÉ ŠATY

Ľahké šifónové šaty sa dajú využiť nielen na bežné nosenie, ale aj ako štýlový plážový zvršok. Spolu s veľkým klobúkom to vyzerá neuveriteľne štýlovo.

Text Jana Tomas - Janatini

Foto Pinterest, archív značiek

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára