10. júna 2016

GAASTRA - OD NÁMORNÍCKYCH PLACHIET K MÓDE

Gaastra je od svojho začiatku pevne spojená so svetom jachtingu. História značky Gaastra siaha až do roku 1897, kedy iba 22 – ročný Douwe Gaastra, v holandskom prístave mesta Sneek, založil holandskú tradíciu remeselne dokonalej výroby plachiet.
Tajomstvo úspechu značky Gaastra spočíva v spojení vysokej funkcionality a pohodlnej aktívnej módy námorníckeho štýlu.
„ Nepýtajte sa mora žiadne otázky, iba sa vhodne oblečte“

Keď viete čo vám má more ponúknuť, v posledných letných trendoch sa určite nestratíte.
Na druhej strane veľmi dôležitá je aj funkcionalita oblečenia. 

Vietor a voda sú nevyspytateľné, a preto sa vždy musíte spoľahnúť jeden na druhého. Dnes už aj jachtársky šatník je inšpirovaný ležérnou športovou módou. Impulzom pre tohtoročnú Gaastra Sport kolekciu je najlepšie pretekajúci katamaran na svete NACRA 17 – postavený v Holandsku, ktorý uvidíte aj na Olympijskej Regate v Brazílii.

Po tom, čo sa všetky plachty vysušia a uložia, hneď ako sa laná stočia a morská voda sa vypláchne z paluby, je čas vymeniť vašu soľou ostriekanú výstroj za čistejší  a štýlový preppy vzhľad z kolekcie Gaastra Yachtclub.

Svet plachtenia láka nielen chlapcov, ale aj odhodlané a športujúce dievčatá. Nová kolekcia Gaastra Junior ponúka nadčasové kúsky aj pre našich mladých jachtárov.

Gaastra Cruise kolekcia vás zavedie na Francúzsku riviéru. Pripravte sa na poriadnu dávku francúzskeho šarmu. Kolekcia Cruise je inšpirovaná strihmi 50-tych a 60-tych rokov a štýlom Brigitte Bardot a Alaina Delona. Nájdete v nej potlače mušlí, morských hviezdic, kotiev a samozrejme prúžkov.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára