24. júna 2016

ČO NOSIŤ V LETE DO PRÁCE?


Počasie je v tomto období neskutočne horúce a vy si lámete hlavu tým, čo si oblečiete do práce, aby ste sa neroztopili? Zabudnite na letné tielka a žabky, ktoré sú v kancelárii neprípustné. Stavte na ľahké prírodné materiály a vzdušné strihy. S nimi máte vyhraté!

ĽAN
Ľan a bavlna sú v lete voľbou číslo jeden. Prírodné materiály dovoľujú vašej pokožke dýchať, a tak sa v nich spotíte oveľa pomalšie, než v tých syntetických. Ak musíte mať v práci sako, voľte ho práve z ľanu.

KOŠEĽOVÉ ŠATY
Ideálny partner na letné dni. Aj bez saka vyzerajú elegantne a formálne, keďže nemáte odokryté plecia, a plnia tak atribút správneho kúska do kancelárie.

SKRÁTENÉ NOHAVICE
Ak ste skôr nohavicový typ, ale v dlhých strihoch je vám neskutočne teplo, zvoľte ich skrátenú verziu. Či už trojštvťové alebo trendové „culottes”, oboje sú vhodné do práce. K nim topánky na podpätku, blúzka bez rukávov a budete šik aj v kancelárii.

SAKOVÁ VESTA
Na sako je príliš teplo, ale vy aj tak trváte na druhej vrstve? V takom prípade vám službu urobí dlhšia elegantná vesta. Nemusíte ju mať na sebe po celý deň, sako môže nahradiť len na pracovnom stretnutí.

SVETLÁ KABELKA
V lete odložte čiernu kabelku a zvoľte verziu v svetlejšej farbe. Neutrálna béžová, pastelové alebo i výrazné farebné kúsky sú tou pravou voľbou na toto ročné obdobie!

KVETY
Nikdy nebol lepší čas na nosenie kvetovanej potlače. S vašim opálením fantasticky vynikne a k letu sa jednoznačne hodí!


Autor: Jana Tomas ~ Janatini
Foto: pinterest, archív značiek






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára