26. apríla 2016

JARNÉ TOPÁNKY, KTORÉ MUSÍTE MAŤ!

Zimné čižmy sme nadobro odložili na spodok skrine a na rad prichádzajú krásne, farebné, jarné topánočky. Ktoré by vám túto sezónu rozhodne nemali chýbať?

1. STRAPCE
Strapce boli hitom minulej sezóny a sú populárne aj túto jar. Táto topánka je nielen nositeľkou tohto trendu, ale vďaka sviežej farbe a šik opätku je dokonalým doplnkom jarného outfitu.

Nine west

2. PLATFORMY
Sú pohodlné, neskutočne štýlové a pridajú vám na výške pár centimetrov. Čo je viac? Ak si netrúfate na ferbné verzie, skúste tie telovej farby.
Mango

3. ESPADRILY
Tieto plátené topánky so slamenou podošvou si svoju slávu užili v osemdesiatych rokoch a teraz ju zažívajú znova. Tieto sú dokonca ozdobené matnými flitrami, čo im dodáva extra šmrnc.
Office Shoes

4. ŠNUROVAČKY
Lace-ups, ako sa im po anglicky hovorí, sú dokonalou štýlovou náhradou baleríniek. Sú zaujímavejšie, nedeformujú tak nohu a sú extrémne šik hlavne do práce.

Mango

5. FAREBNÉ TENISKY
Bez tenisiek ani na krok! Čo tak zadovážiť si tieto celofarebné? A hneď rovno dvoje!

Converse / OFFICE SHOES

6.DREVÁKY
Ako malé sme v nich klepotali po dvore, avšak nie v tých na opätku. Súčasná verzia drevenej topánky dokonale dotvorí každý bohémsky outfit.

H&M

7. VOŇAVÉ
Zrejme ste už počuli o voňavých “Melisskách”. Sú vysokopružné, sú z plastu a ich vôňa po cukríkoch vydrží aj niekoľko rokov. Tento pár z limitovanej edície od Vivienne Westwood by vám túto sezónu určite nemal chýbať!

Melissa / CUBE


Autor Jana Tomas

Foto Pinterest & Archív značiek 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára