22. marca 2016

TRENDY JAR-LETO 2016

Čo sa bude nosiť túto sezónu? Na čo sa máme pripraviť, a čo naopak, vyhodiť zo skrine? Vaša dilema o trendoch je vyriešená!

PYŽAMOVÁ PÁRTY
Kúsky oblečenia, ktoré za normálnych okolností patria len do spálne, uzrú túto sezónu i denné svetlo. Givenchy, Alexander Wang či Calvin Klein ich zaradili do svojich kolekcií v podobe topov či šiat a spolu so sakom alebo koženou bundou tvoria fantastický outfit na párty.

VINTAGE LOVE
Ak ste si mysleli, že móda sedemdesiatych rokov je na ústupe, ste na omyle. Dizajnéri túto sezonú stále vzdávajú hold tomuto trendu použítím jedného z najobľúbenejších materiálov vtedajšej doby - semišu. Bundy, sukne i saká z brúsenej kože (či jej ekologickej napodobeniny) sú aj túto jar jednoznačne v kurze.

LIGOTAVÁ STAR
Flitre na každú príležitosť! Tieto ligotavé vecičky už nie sú určené len na večer. Pokojne sa vyberte na nedeľný brunch v nablýskaných šatách a teniskách. Bling-bling vždy a všade!

RAMENÁ VON
Ak chcete byť sexy a nepôsobiť prvoplánovo, odhaľte svoje kľúčne kosti. Túto jar na to stavili aj svetoví dizajnéri a predstavili zvodné kúsky s odhalenými ramenami. Ak si netrúfate na topy, ktoré začínajú na spadnutých ramenách, skúste aspoň lodičkový výstrih, ktorý rovnako odhalí váš krásny vrchný dekolt. 

 VEČNÝ DENIM
Keď už sme si mysleli, že tu všetko z džínsoviny už bolo, príde niečo veľkolepé. Denimové kabáty s výšivkami od McQueena, alebo tie s potlačou z dieľne Chanel, volány na tričku či džínsový patchwork. Heslo znie: Čím viac modrej, tým lepšie!

PÁSIKY
Prúžky sú nesmrteľné. Klasika, ktorá nikdy nesklame, a ktorou nikdy nič nepokazíte. Vybočte tentokrát z tradičných zvislých či vodorovných a zvoľte tie do šikma. Môžu byť diagonálne alebo v obľúbenej potlači cik - cak. 
Foto pinterest, archív značiek

Pripravila Jana Tomas

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára