17. marca 2016

AKO SA FOTILA JARNÁ KAMPAŇ BORY MALL - BACKSTAGE II.

Naša jarná kampaň je už vonku! Ako sme tvorli finálne outfity a podľa čoho sme ich vyberali?


Nové bilbordy Bory Mall sa na vás usmievajú po celej Bratislave. Našu kampaň nafotil módny fotograf Tomáš Thurzo, styling mali na starosti Marián Hornyák a Jana Tomas a o mejkap a vlasy sa postaral Stef Ralbovsky. Skladá sa z troch vizuálov a troch rôznych žien - veselej teenagerky, trendy maminy a štýlovej dámy. Každá je nositeľkou iného trendu a my vám teraz priblížime, ktoré to sú:

1. TEENAGE DIVA 

Večne trendy džínsy nikdy nevýjdu z módy. Mladé dievčatá chcú byť cool & in, preto volia farbičky! Tie najštýlovejšie kúsky pre školáčku môžete nájsť v predajniach ako Cropp Town, House, Terranova či H&M Divided.

2. TRENDY MAMA

Dospelé ženy chcú byť štýlové, ale zároveň sa chcú cítiť pohodlne. Volia kvalitné materiály a nadčasové kúsky. Šaty s čierno - bielou potlačou v retro nádychu v spojitosti s vlneným kabátom kontrastnej farby vytvárajú dokonalý imidž jarnej sezóny. Kde to nájsť? Mohito, Mango, Aftershock či H&M rozhodne nesklamú.

3. ŠTÝLOVÁ DÁMA

Trend je dočasný, štýl trvá navždy! Dokonalá dáma už presne vie, čo chce a čo jej pristane. Je verná svojim značkám, pretože vie, čo môže od nich očakávať. Vie sa dokonale zladiť a vždy vyzerá famózne vďaka kúskom z predajní ako napríklad McGregor, Nine west a Cube.
Oblečte sa aj vy ako ženy z bilbordu - všetky kúsky z kampane nájdete v Bory Mall!

Pripravila Jana Tomas - Janatini

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára