3. decembra 2015

UMELÁ KOŽUŠINA - “MUST HAVE” TEJTO ZIMY!

Zima je v plnom prúde a my jednoznačne chceme zostat v teple. Umelé kožušinky vás nielen zahrejú, ale dodajú vášmu zimnému outfitu extra šmrnc.

Kožušiny sú súčasťou ženských šatníkov od nepamäti. V posledných rokoch sa do popredia dostávajú nielen tie pravé, ale hlavne umelé. Či už vesta, kabát, alebo len doplnok - ten svoj kúsok si určite nájdete aj v Bory Mall!

KABÁTIK
Vyzerá skvelo k tenkým hodvábnym šatám s opätkami, ako aj k džínsom s teniskami. Jeho strakatú obdobu kombinujte jednoducho a pre extra chic looksi pod neho oblečte kontrastnú tenkú bundičku. Treba ale dodržať niekoľko jednoduchých zásad: na krk zvoľte jemnú šatku - v žiadnom prípade nie hrubý šál. Rukávy by mali končiť nad zápestím, opticky vás to zoštíhli.
VESTA
Najobľúbenejší a najpraktickejší spoločník do chladného počasia. Dá sa nosiť ku košeli a nohaviciam, vyzerá fantasticky s hodvábnymi šatami a pre bohémsky look k nej zvoľte klobúk a dlhý náhrdelník.
 







GOLIER
Ak je kožuch alebo vesta pre vás príliš - začnite golierom. Je malý, praktický, hodí sa na kabát i na šaty a výborne si ním oživíte aj outfit do práce. 





DOPLNKY
Ak vás chlpaté oblečenie vôbec neoslovilo, skúste aspoň jeden z týchto doplnkov :)





Pripravila Jana Tomas - Janatini

Zdroj: instagram




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára