20. novembra 2015

V ZIME DO PRÁCE JEDINE V ŠTÝLE PREPPY

S klesajúcimi teplotami narastá množstvo vrstiev, ktoré si na seba musíme obliecť. Zvládnuť vrtvenie a zároveň vyzerať chic nie je veru ľahké, vďaka preppy štýlu to však zvládnete ľavou zadnou.

Pôvod slova preppy pochádza z anglického preparatory, čiže prípravný, kde sa tak označovali študenti významných škol ako Yale či Harvard. Nosili perfektne uhladený, dokonalý a nadšasový štýl, ktorý je s malými obmenami obľúbený do dnes. Základom je dobré padnúci strih, pôsobiť chic, ale nikdy nie vyzývavo. Vrstvenie je základ a to sa hodí najmä obzvlášť teraz v zime.

BLÚZKA, SVETER ČI SAKO? VŠETKO SPOLU!
Výhodou takéhoto vsrvenia je, že vám nikdy nebude zima a zároveň vám tento outfit umožňuje prispôsobiť sa teplote okolia. Ak ste si ráno zabehli do bufetu po kávu a po príchode do kancelárie vám ostalo teplo, jedoducho odložte sako na stoličku.



KOŠEĽA POD VAŠE OĽÚBENÉ ŠATY
Máte šaty, ktoré ste nosili v lete či na jeseň a teraz je vám ľúto, že musia visieť v skrini? Oblečte si pod ne košeľu! Dajte však pozor na dve veci: materiál a vzor šiat nesmie pôsobiť príliš letne a košeľa musí kopírovať telo, inak vám spôsobí nepekné hrboly pod šatami. 


Pripravila Jana Tomas

Zdroj: instagram, pinterest


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára