26. októbra 2015

Zvonové nohavice


NÁVRAT ZVONOVÝCH NOHAVÍC A AKO ICH NOSIŤ!


Či už slimky, voľnejšie alebo tie s rovným strihom, každá žena má v skrini minimálne jedny jeansy. Teraz však slávia návrat zvonové nohavice a verte že práve tie chcete nosiť!

Vplyv 70-tych rokov je túto sezónu viac než markantný. Práve ten síce zahŕňa tento typ jeansov, avšak to neznamená, že sa k nim treba obliecť retro. Čo je na nich ale naozaj skvelé je, že vám vedia neskutočne predĺžiť nohy a ubrať pár kíl. Ako je to možné? Tým, že su naspodku rozšírené vybalansujú hornú časť a vytvoria symetrickú postavu. Zvýšený pás a opätky spôsobia, že budete pôsobiť oveľa vyššie a tým pádom štíhlejšie.

Zvoňáky si zamilovali všetky filmové a módne celebrity. Na nich vidieť, že nosením tohto retro kúsku neznamená meniť svoj štýl. Môžete si ho jednoducho zachovať, len mu dáte malý upgrade.
Vyzerajú dobre či už s blúzkou s ručne viazanou mašľou, tak i s obyčajným tričkom alebo svetrom. Ak to ale chcete niečím obzvláštniť, tak si k nim oblečte kožušinovú vestu, tenkú šatku uviazanú okolo krku či farebný kabát. Najviac in sú momentálne umelé kožuchy, veľké kolbúky a pončá. Skelou inšpiráciou tohto štýlu je známa holywoodska stylistka Rachel Zoe, ltorá takto chodí obečená od nepamäti, ale holdujú mu aj Olivia Palermo, Heidi Klum ci Claudia Schiffer.


Základom je držať a niekoľkých rád:
1.     Prispôsobte dĺžku jeansov topánkam, s ktorými ich budete nosiť. Ak ich budete nosiť k teniskám, tak si ich k opätkom už neobúvajte, budete vyzerať smiešne a naopak - dlhé jeansy neobúvať k teniskám - zničíte ich spodok.
2.     Zvonové nohavice by mali byť byť obtiahnuté až do oblasti kolien a až potom sa začať rozširovať. Tak docielite efekt rovováhy - sú aj širšie strihy, tie sú však len pre vyššie postavy.
3.     Pre efekt nekonečných nôh zvoľte jeansy s vysokým pásom a k nim opätky, budete posôbiť minimálne o 10 cm vyššie.
4.     Nebojte sa experimentovať a zadovážte si ich aj vo farbe či vzoroch. K nim už stačia len jednoduché kúsky z vášho šatníka a štyĺový outfit je na svete!

A teraz šup do obchodov, aj v Bory Mall nájdete široký výber:






Pripravila Jana Tomas

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára